Over ons

We zijn een bedrijf in Bakel met meer dan 30 jaar ervaring in de riooltechniek en al wat hiermee te maken heeft. Vroeger bekend onder de naam “Riool- en Veegbedrijf M. van Dijk” en heden ten dage onder de naam van Dijk Rioolservice B.V.

Om u kennis te laten maken met ons bedrijf hebben we op deze pagina een overzicht van de belangrijkste diensten waarvoor u bij ons terecht kunt. Heeft u vragen of opmerkingen, neem dag gerust contact met ons op.

Verstoppingen

Vrijwel iedereen heeft er al eens mee te maken gehad, een verstopte douche, toilet of gootsteen. Met de talloze riool-ontstoppingsproducten lukt het vaak niet het probleem blijvend te verhelpen. Ondanks dat de reclames ons anders doen geloven. Daarnaast zijn deze producten vaak slecht voor het milieu en leidingwerk en dus ook voor de portemonnee.

Van Dijk Rioolservice is gespecialiseerd in het vakkundig en snel oplossen van alle mogelijke verstoppingen. Bij van Dijk kunt u terecht voor verstoppingen van onder andere:

  • Toilet
  • Urinoir
  • Fontein
  • Wastafel
  • Douche
  • Bad
  • Keuken
  • enzovoort

U kunt deze verstoppingen eenvoudig melden via het formulier voor het melden van verstoppingen op onze website. Staat uw verstopping er niet bij meld het dat via het formulier voor andere storingen. We nemen dan contact op om een afspraak in te plannen. Uiteraard kunt u ons tijdens kantoortijden ook gewoon bellen.

Rioolinspecties

Een deel van ons wagenpark is uitgerust met speciale camera’s voor het inspecteren van riool of het opsporen van problemen. Door het gebruik van deze camera’s zijn wij in staat om snel en vakkundig, zonder onnodig hak-, breek- of graafwerk problemen op te sporen.

Hebt u een probleem meld u dan aan via het meldingsformulier voor storingen en omschrijf zo duidelijk mogelijk uw probleem of vermoeden. Wij maken dan snel een afspraak voor een inspectie.

Rioolaanleg

Als gespecialiseerd riool ontstoppingsbedrijf weten onze mensen als geen ander waaraan een goed afvoerend riool moet voldoen. We repareren en vervangen rioolleidingen die bijvoorbeeld zijn aangetast door wortelgroei of ouderdom. Maar ook voor de aanleg van een nieuwe riolering of uitbreiding kunt u bij van Dijk Rioolservice terecht.

Met onze gemotiveerde medewerkers en moderne machinepark zorgen wij ervoor dat u met minimale overlast snel geholpen bent.

Hebt u vragen over aanleg, uitbreiding of reparatie van riool neem dan contact met ons op.

Kolken en vetputten

Kolken zuigen

Een grote bron van irritatie, een putje wat overstroomt doordat deze verstopt is. De weg of erf staat blank doordat het hemelwater niet weg kan stromen. Met onze aangepaste vrachtwagen kunnen wij met gemak deze put en bijbehorende leiding, leeg en schoon zuigen. Hierdoor voorkomt u overstromingen op uw erf of in uw straat.

Vetputten lediging

Vetten lozen is verboden, zowel in de openbare riolering als in de natuur. Een vetvanger zal de zwaardere delen en de vetten scheiden uit het afvalwater. De zwaardere delen zinken naar de bodem of worden opgevangen in een slibopvangruimte, want vetten zijn lichter dan water. Ze stollen en vormen vervolgens een drijflaag in het toestel. Een vetvanger wordt bij voorkeur voorzien van een ingebouwde of aangebouwde slibopvang put.

Deze toestellen worden geplaatst om grijs afvalwater voor te behandelen in restaurants, slagerijen, traiteurs, slachthuizen, voedingsmiddelenindustrie. Om vervolgens veilig te lozen in het oppervlaktewater of riolering.

Wilt u deze put schoon laten maken? Wij komen u graag helpen, met onze zuigtechniek zuigen wij de opvangtank leeg, en spuiten het netjes zuiver.